Round Shader

 Acele Baker sunt, fără îndoială, printre cele mai bune ace de tatuaj disponibile pe piață.

Combinând cea mai înaltă calitate, suduri impecabile și oțel extrem de rezistent, acele pentru tatuaj Baker nu își pierd ușor claritatea și vor rămâne în stare perfectă considerabil mai mult de 90% din acele de tatuaj.

Mulți artiști renumiți lucrează exclusiv cu ace Baker, pentru calitatea și fiabilitatea lor de neegalat. Nu mai astepta si incearca acum acele folosite de cei mai buni profesionisti din domeniu!

 Dacă preferați să utilizați cartușe cu ace, atunci asigurați-vă că aruncați o privire la gama Baker Cartridges, cartușe cu ace premium care prezintă aceleași celebre ace Baker.

Contați pe umbritoare rotunde pentru toate nevoile dvs. de umplere și umbrire... și chiar și unele lucrări de linie, în funcție de dimensiunea pe care o alegeți.

Foarte asemănătoare cu căptușelile rotunde, shaders-urile rotunde au și un grup circular de ace. Cea mai mare diferență este că există doar mai mult spațiu între fiecare pin. De aceea, puteți folosi shadere rotunji pentru a crea linii deosebit de groase, ceea ce este util pentru liniile super îndrăznețe în tatuajele tradiționale.

Filtre active