Cerneala

 Colaboram cu Baker Tattoo Supply care oferă cea mai largă gamă și cea mai bună selecție de cerneluri pentru tatuaje și cerneluri artistice de pe piață. Cu liniile noastre complete de cerneluri pentru tatuaje de la cele mai mari branduri, nu va trebui niciodată să treceți prin mai mulți furnizori diferiți din nou pentru a comanda toate cernelurile de care aveți nevoie...

More
%category-name%  %separator%  %shop-name%

Produse originale direct de la producător.

Subcategorii

 • Allegory

   Cerneala tatuaje ideala pentru linie și umbrire Alegory BLAK este un amestec neted și omogen de pigment lichid dispersat. Această cerneală neagră bogată vine într-o sticlă transparentă Squat Boston PET de 8 oz. Sticlele sunt sigilate termic cu capace de distribuire anti-răsucire rezistente la tamper. Fiecare flacon trebuie agitat...

 • Dynamic

   Brandul Dynamic Color s-a specializat în culori de înaltă calitate încă din 1990. Această cerneală neagră este cea mai faimoasă și populară a mărcii. 100% vegan

  Conform REACH

 • Electric Eddie

   Arma secretă a lui Electric Eddie New York acum disponibilă în Franța. cerneală artistică. NU PENTRU TATUARE. pentru toate stilourile cu piston sau mecanism convertor

 • Fusion

  Descoperă brandul Fusion Ink, o colaborare între reputatul artist Adam Everett și Next Generation. Pigmenții organici 100% și formula complet vegană a cernelurilor Fusion Ink reflectă angajamentul pentru calitate și inovație. Creată exclusiv pentru uz artistic, această gamă de culori vibrantă și durabilă este concepută pentru a oferi artiștilor tatuatori o paletă diversă și de încredere. Fiecare nuanță este atent formulată pentru a asigura un rezultat consistent și spectaculos. Explorează gama Fusion Ink pentru a-ți exprima creativitatea și pentru a realiza opere de artă cu adevărat remarcabile!

  Distribuitor.

 • Pelikan

  Pentru hartie, carton, opac pentru heliografii. Impermeabil. Sticla de 1 litru. PENTRU UZ ARTISTIC NUMAI NU PENTRU TATUAJ.

  Distribuitor: Baker Tattoo Supply

 • Panthera

   O adevărată revoluție în lumea tatuajului.

  Singurul tatuaj fără conservanți negru din lume!Datorită eforturilor cercetătorilor de cerneală Panthera, am dezvoltat un nou negru care respectă pielea dumneavoastră, un produs organic certificat, conform cu reglementările REACH și fără agenți cancerigeni.

  De astăzi puteți folosi cernelurile de ultimă generație, mai atente la sănătatea clienților dvs. și, în același timp, capabile să ofere tatuaje mai clare și mai durabile.

  Un exemplu ar fi  Panthera Ink Black Gold care este o cerneală neagră pentru tatuaje de generație următoare, care respectă cele mai recente reglementări europene REACH. Inginerii Panthera Ink au eliminat utilizarea alcoolului izopropilic pentru a crea o cerneală neagră lucioasă, fără conservanți.

  Va asteptam sa va convingeti.

  Putem fi contactati si la telefon.

  Distribuitor Baker Tattoo Supplies

 • Kuro Sumi Imperial

   Kuro Sumi a fost formulat inițial în Japonia. Noua gamă Imperial este pe deplin conformă cu noile reglementări europene REACH, garantând cele mai bune materii prime și procese de fabricație. Rezultatul este cerneală impecabilă, vibrantă.

 • World Famous Limitless

   Susținut de știință. Dovedit cu rezultate.

  La World Famous Tattoo Ink, ne străduim pentru nimic altceva decât perfecțiune. Și asta am adus familiei europene cu LIMITLESS - cerneluri fără margini.

  Pentru ca cerneala să fie cu adevărat NELIMITATĂ, trebuie să depășească standardele și reglementările din industrie, începând cu REACH. La ce ne uităm pentru ca cernelurile noastre LIMITLESS să fie conforme cu REACH? Cele 4 mari: controlul calității, gradarea culorilor, testarea riguroasă și selecția artiștilor.

  Testare riguroasă

  LIMITLESS este o gamă revoluționară de cerneluri conforme cu REACH. Ne testăm materiile prime, intermediarii și produsele finite pe tot parcursul procesului de fabricație, incluzând, dar fără a se limita la: micro, metale grele, amine, HAP, conservanți reglementați, aldehide și alte substanțe interzise. Toate cernelurile sunt vegane și fără cruzime.

  Controlul calitatii

  Valorile noastre de producție depășesc valorile actuale, la nivel global. Monitorizăm îndeaproape produsele noastre folosind următoarele sisteme de management al calității:

  Sistem de management al calității certificat ISO 13485

  Politica noastră strictă de calitate

  Normalizarea culorii

  Reglementări FDA privind bunele practici de fabricație (GMP)

  Standardizarea culorilor

  Nu numai că ne-am dezvoltat formula pentru a urma comentariile UE, dar am creat și o selecție largă de culori - care vor include în curând cerneluri pe bază de verde și albastru. Acum artiștii se pot concentra pe dominarea industriei.

Filtre active