DUZE DE UNICA FOLOSINTA - MAGNUM
search
  • DUZE DE UNICA FOLOSINTA - MAGNUM

DUZE DE UNICA FOLOSINTA - MAGNUM

20,00 €

 Duze de unică folosință - Cutie Magnum cu 20 de prindere dimensiune 25 mm

Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 Vârfurile de tatuaj Magnum sunt un stil mai larg de vârf plat de tatuaj pe care îl puteți asocia cu grupuri mai mari de ace plate, ace magnum sau ace magnum stivuite pentru a umple suprafețe mai mari, a amesteca și a umbri. Sunt cea mai bună opțiune pentru aceste tehnici de tatuaj, deoarece obțineți un flux maxim de cerneală cu un ac plat sau magnum și o configurație de vârf de tatuaj magnum. Există două stiluri de vârfuri Magnum din care puteți alege: vârfuri Magnum cu gura deschisă, precum cel din stânga și vârfuri Magnum cu gura închisă, care au un vârf în formă de cutie. Pentru a afla mai multe despre diferitele tipuri de ace de tatuaj pe care le puteți utiliza cu vârfuri de tatuaj cu diamante, vârfuri rotunde și diferitele stiluri de vârfuri plate, consultați articolul nostru Ace de tatuaj sau articolul Înțelegerea acelor de tatuaje . Dacă aveți nevoie de sfaturi despre cele mai bune perechi de ac de tatuaj și tub/vârf, aruncați o privire la tabelul nostru de compatibilitate cu vârful de tatuaj și ac de tatuaj. Acesta arată diametrul interior al fiecăruia dintre tuburile/sfaturile noastre de precizie, diametrul/lățimea aproximativă a diferitelor grupuri de ace și cele mai bune perechi tub/ac-ac în funcție de dimensiunea acului de tatuaj, numărul de ace și stilul tubului.

 După ce am adunat feedback de la artiști de renume mondial, am creat CELE MAI BUNE tuburi de unică folosință din industrie.

Nuanță transparentă

Tubul transparent Baker facilitează vizualizarea cernelii din rezervorul tubului.

Contururi netede

Contururile netede ale tuburilor Baker asigură că acele nu se blochează în timpul introducerii.

Vârf cu profil fin

Plasticul specializat folosit în tuburile Baker permite un vârf cu profil subțire, menținând în același timp durabilitatea și rezistența la căldură excepționale. Vârful cu profil subțire minimizează distanța dintre ac și piele pentru ilustrații mai precise.

Turnare precisă

Tuburile Baker sunt fabricate cu cea mai precisă tehnologie de turnare prin injecție. Fără exces de plastic, tuburile Baker produc un flux maxim de cerneală și un suport constant al acului.

CFT
5 Produse
Comentarii (0)
Solutionarea Alternativa a Litigiilor
Solutionarea Online a Litigiilor