Cartuse Round Liner - .25
search
  • Cartuse Round Liner - .25

Cartuse Round Liner - .25

25,00 €

 Cutie cu 20 cartușe cu ace pentru trasare.

Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 Tip: Round Liner LONG TAPER

Diametrul acului: 0,25 mm

Pachet ambalat în blister E.O. sterilizat individual.

Cutie cu 20 buc.

Cartușe securizate de o membrană

Certificat CE

Producem cele mai bune cartușe de ace de tatuaj de pe piață.

Indiferent de tipul de cartus de tatuaj pe care îl căutați, producem toate configurațiile perfecte pentru căptușeală, umbrire și umplere de culoare.

Toate cartușele noastre Baker sunt de cea mai înaltă calitate și au ace sudate cu precizie, precum și o membrană sigură care împiedică urcarea cernelii și a sângelui în manșon.

Acele de tatuaj cu cartuș oferă beneficii suplimentare pe care nu le vei găsi în acele tradiționale de bar. Cu cartușe veți obține toate beneficiile următoare:

Tranziție ușoară: este simplu să schimbați grupurile de ace atunci când lucrați cu cartușe, care se blochează fără efort în poziție. În plus, atunci când utilizați ace cu cartuș, nu aveți nevoie de aparate special dedicate fiecărui tip de ac folosit în timpul unei sesiuni de tatuaj.

Membrane de siguranță: Aceste membrane împiedică sângele și cerneala de tatuaj să curgă înapoi în mânerul tatuajului. Prin urmare, sterilizarea instalației și prevenirea contaminării încrucișate este mult mai ușoară atunci când este implicată o membrană cu cartuş. Toate acele cartușe Baker sunt acum echipate cu membrane de siguranță.

Stabilizatoare: Toate acele cartușe Baker au mecanisme unice de stabilizare care vă mențin acele pe drumul cel bun. Acest lucru previne orice tatuaje neclintite sau instabile

 DIAMETR (DIMENSIUNI ACE DE TATUAJ)

Diametrul acului de tatuaj este o măsurare a celui mai gros punct al acului.

Diametrul acului de tatuaj îi afectează fluxul de cerneală. Astfel, cu cât diametrul acului este mai îngust, cu atât fluxul de cerneală care iese din el este mai fin și mai controlat. Prin urmare, acele de tatuaj mai înguste au un flux mai fin de cerneală și sunt în general mai bune pentru lucrul pe linie. Pe de altă parte, acele de tatuaj cu diametru mai mare au un flux mai liber de cerneală, așa că le puteți prefera pentru umbrire sau culoare.

Pe lângă fluxul de cerneală, diametrul acului de tatuaj afectează și dimensiunea puncției făcute în pielea clientului. Puncțiile cu diametrul mic sunt mai bune pentru umbrire și crearea de gradiente netede, în timp ce perforațiile mai mari sunt în general mai bune pentru o muncă mai îndrăzneață. Acele #12, care au un diametru de 0,35 mm, sunt adesea numite „standard”. Acest lucru se datorează faptului că sunt foarte populare în toate grupurile și tipurile de ace. În total, sunt disponibile cinci diametre.

0,25 (#08)

0,30 mm (#10)

0,35 mm (#12)

O NOTĂ DESPRE ACELE DE TATUAJ BUGPIN

Probabil că ați auzit de ace de tip bugpin. Unii artiști jură pe ei pentru munca lor fotorealistă.

Acele Bugpin sunt extrem de înguste. Acele de dimensiunea #10 și mai mici sunt toate considerate ace de tip bugpin. Datorită diametrului lor ultraîngust, vă permit să executați linii și umbre cu precizie și acuratețe. Acele Bugpin sunt, de asemenea, ideale pentru tatuaj cu pixeli și puncte mici.

NUMĂRĂ DE AC

Numărul de ace dintr-un grup se referă la numărul de ace. Cu cât numărul de ace este mai mare, cu atât gruparea dvs. va fi mai mare. Prin urmare, numărul de ace influențează direct spațiul pe care îl acoperiți în timpul unei ședințe de tatuaj.

TIPURI DE ACE DE TATUAJ (SAU CONFIGURAȚII)

Acele de tatuaje vin în tot felul de aranjamente.

Configurația sau tipul acului dvs. se referă la aranjamentul acelor pe tija acului. Aranjamente diferite ale acelor produc efecte foarte diferite asupra pielii clientului dumneavoastră. Deci, alegerea tipului de ac este esențială atunci când lucrați într-un anumit stil.

CBPRL
5 Produse
Comentarii (0)
Solutionarea Alternativa a Litigiilor
Solutionarea Online a Litigiilor