DUZE DE UNA unica folosinta - VARF ROTUND
search
  • DUZE DE UNA unica folosinta - VARF ROTUND

DUZE DE UNA unica folosinta - VARF ROTUND

20,00 €

 Duză de unică folosință: cutie sterilă rotundă de 25 mm de unică folosință de 20.

Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 **Descoperiți excelența cu tuburile noastre de tatuaje de unică folosință**

Vârfurile rotunde sunt o necesitate pentru lucrul cu linii mai groase. Cu toate acestea, ele nu suportă acele de tatuaj în același mod ca vârfurile de diamant, lăsând uneori acele să se clătinească ușor într-un vârf rotunjit, mai ales când se lucrează în jurul curbelor. Aceste vârfuri rotunde se potrivesc perfect configurațiilor de ac mai mari decât vârfurile de diamant. Sunt ideale pentru utilizare cu ace rotunde, garnituri rotunde super strânse, ornamente rotunde foarte strânse și rotunde.

După ce am colectat feedback de la artiști renumiți la nivel mondial, am creat **CELE MAI BUNE EVIȚE tuburi de unică folosință din industrie**.

** Caracteristici excepționale:**

**Nuanță transparentă:**

Tubul transparent Baker oferă o vizibilitate optimă a cernelii din rezervor, facilitând procesul creativ.

**Contururi netede:**

Contururile netede ale tuburilor Baker asigură că acele alunecă fără agățați în timpul inserării, asigurând o experiență de tatuare netedă și precisă.

**Sfat de profil fin:**

Fabricate din plastic special, tuburile Baker oferă un vârf cu profil fin, păstrând în același timp durabilitatea și rezistența la căldură excepționale. Vârful cu profil fin minimizează distanța dintre ac și piele, permițând ilustrații excepțional de precise.

**Turnare precisă:**

Tuburile Baker sunt proiectate cu cea mai precisă tehnologie de turnare prin injecție. Fără exces de plastic, aceste tuburi asigură un flux maxim de cerneală și un suport constant al acului, îndeplinind cele mai înalte standarde din industria tatuajelor.

Faceți din fiecare sesiune de tatuaj o operă de artă cu tuburile de unică folosință Baker. Excelența este la îndemână.

RT
5 Produse
Comentarii (0)
Solutionarea Alternativa a Litigiilor
Solutionarea Online a Litigiilor